emira's mumble:

This is my blog. I speak my mind. But sometimes i speak my heart. So pardon me if what i wrote insult you or make you hurt or make u dislike me cuz this is just me!

Monday, September 20

big fat S

mood arini : sensitip

status arini : hell no...i dont need u to remind me who i am...tq velimuchi!


quote for the day is about anger :

"If you are patient in one moment of anger, you
will escape a hundred days of sorrow."
--
Chinese Proverb

"The greatest remedy for anger is delay."
--
Seneca.

"Holding on to anger is like grasping a hot coal
with the intent of throwing it at someone else;
you are the one who gets burned."
--
Buddha.

"For every minute you remain angry, you give
up sixty seconds of peace of mind."
--
Ralph Waldo Emerson.

"Speak when you are angry and you will make
the best speech you will ever regret."
--
Ambrose Bierce.
** my fav

8 comments:

♥ Vee Violet ♥ said...

Hi dear, Vee nie... dear berminta ke nak join BBQ dinner tue?
Anything let me know. Boleh leave comment dekat blog Vee pun.
=)
Bawa kawan2 tau! Kasi havoc sikit! ^^
Cuz besides makan makan, ada games sepanjang dinner tue pun... =)

http://vee-midastouch.blogspot.com/2010/09/beach-bbq-buffet-dinner-16-oct-10.html

izzut said...

Rakam pukimak ko .. ko nak buat apo ko jilat je PAS dengan bontot Lim Guan Eng. doakan Guan Eng masuk syurga..muahaha dah tentu orang jadi kayu api neraka.. nak ketawa..betuil.

hirex said...

Emira Darmia berkata...

LOL~ i like...nape x rakam!

2010 Oktober 1 16:24


Kah kah kah! Nasib baik dah Syawal, kalau Ramadhan mahu batal puasa aku gelak terbahak-bahak dalam masjid.

Guan Eng bagi duit judi halal sebab Utusan Malaysia ada nombor ekor...

nasib baik oktober kalau tidak den dah muntah dah

Emira Darmia said...

ni ape mondo eh ni?

Linglung said...

"Speak when you are angry and you will make
the best speech you will ever regret."
-- Ambrose Bierce.

yg ni gua sgt setuju :))

Emira Darmia said...

huhuhu

Kuwe said...

kat mana nak click like ni eh?

steady.

hiro said...

nice2.